sve kategorije
Voće sušeno na zraku

Početna> Proizvodi > Suho voće > Voće sušeno na zraku

Osušeni crni goji


Crno voće vučje bobice je slatkog okusa i ravnog okusa. Bogat je proteinima, polisaharidima Lycium barbarum, aminokiselinama, vitaminima, mineralima, elementima u tragovima i drugim nutrijentima. Također je bogat crnim voćnim pigmentom (PRIRODNI procijanidini, poznati kao OPC), a njegov sadržaj OPC veći je od onoga u borovnicama. Od 2016. godine utvrđen je najveći sadržaj OPC-a u prirodnim samoniklim biljkama.

Pošalji Upit
Opis proizvoda
Osušena crna gojiberry/vučja bobica je glavni izvozni proizvod, to je dobar zdravstveni proizvod, bogat antocijaninom i drugim hranjivim tvarima, naširoko se koristi u medicini, zdravstvu, hrani, kozmetici i drugim poljima, jako voljen među potrošačima diljem svijeta. Naš sušeni crne vučje bobice uzgojene prirodno, bez ikakvih dodataka, iz izvrsnih proizvodnih područja u Kini, svaka vučja bobica je pažljivo odabrana.
Neimenovani-3
ime proizvodaOsušene crne goji bobice/voće bobice
Izvorno mjestoQinghai, Ningxia, Kina
Šećer60%
Vlaga: 
VeličinaStupanj I:3-5mm. Stupanj II: 5-8 mm Stupanj III: 8-10 mm
Pakiranje1 kg/vreća, 5 kg/vreća. 10 kg / Karton / 25 kg / bačva, 200 kg / bačva
skladištenjeČuvati u zatvorenim spremnicima na hladnom i suhom mjestu. Zaštititi od svjetlosti, vlage i napada štetočina
Rok trajanja12 mjeseci ako se pravilno skladišti
UpotrebaZdravstveni proizvodi; Aditivi za hranu; Voćna salata;
nedefiniran
图片 3
图片 4
Naš voćnjak i tvornica

Naša crna gojiberry/vučja bobica proizvodi se u Qingahai, Xinjiang, Ningxia, Kina, ta područja su visoke planine, zaslanjena pješčana zemlja, obala rijeka i jezera, suho korito rijeke, pustinjska obalna šuma, gdje je vrlo pogodna za crnu gojiberry, surađujemo s lokalne tvornice sadnje, pridržavati se nabave najkvalitetnijih sirovina, kako bi osigurali da najbolji proizvodi budu u rukama kupaca.

图片 5
图片 6
图片 7
Paket i dostava

Imamo različita pakiranja kako bismo osigurali da kvaliteta proizvoda u skladištenju i transportu nije ugrožena, da svježi i netaknuti dospiju u ruke kupaca. Prilagođeno pakiranje je također dobrodošlo. Bilo morem ili zrakom, vrlo smo iskusni u održavanju kvalitete svježine robe što je više moguće.

图片 8
图片 9
Neimenovani-3
Certifikat

Naš voćnjak i tvornicu ovjerili su odjel za poljoprivredu i carinski odjel za izvoznu inspekciju, svi izvozni proizvodi također su u skladu sa standardima, imamo HACCP, ISO, FDA i mnoge druge certifikate. Naravno, našim kupcima također pružamo broj certifikacijskih dokumenata proizvoda prema uvoznoj politici zemlje odredišta.

图片 8
izložba
图片 11
图片 12
图片 13
FAQ

P: Zašto ste odabrali nas?
O: Najbolja kvaliteta, konkurentna cijena, ISO9001, HACCP, HALAL, ZELENA HRANA, ZTC certifikati, dovoljno zaliha i strog sustav kontrole kvalitete.

P: Treba li prihvatiti narudžbu malih uzoraka?
O: Da, osim svježeg voća, drugi proizvodi dobrodošli smo po narudžbi.

P: Mogu li dobiti popust?
O: Da, različite količine imaju različite popuste. Molimo kontaktirajte nas za detaljnije informacije.

P: Koje je vrijeme isporuke?
O: 5-20 dana nakon primljene uplate, vrijeme isporuke razlikuje se ovisno o vašim zahtjevima za količinom.

P: Koji su vaši uvjeti plaćanja?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

P: Možete li pružiti OEM uslugu?
O: Da, naravno. Za više detalja o OEM usluzi obratite nam se u bilo koje vrijeme.

UPIT