sve kategorije
Čaj miješanog okusa

Početna> Proizvodi > Proizvodi od čaja > Čaj miješanog okusa

Čaj od zmajevog bisera jasmina


Jasmine dragon ball istovremeno je mirisno piće i elegantno umjetničko djelo. Cvjetovi jasmina su bijeli i plemeniti, s tihom aromom. Bljuju pupoljke u bliskom ljetu i oslobađaju tamjan noću. Napravite šalicu čaja od jasmina, uživat ćete u mirisu jasmina.

Jasmine dragon ball je napravljen od prerađenih i osušenih listova čaja pomiješanih sa cvjetovima jasmina u pupoljcima i mirisom prerađenog čaja, njegova boja, aroma, okus i oblik usko su povezani s vrstom, kvalitetom čajnog komadića i kvalitetom cvjetova. Bulk čaj od jasmina s pečenim zeleni čaj kao glavna sirovina, zajedničkim nazivom jasmin pečeno zeleno. Oblik je zbijen i fin, boja crna, smeđa i masna, miris je svjež i postojan, okus blag i svjež, boja juhe je žuto-zelena i svijetla, dno lista nježno i mekano.

Pošalji Upit
Opis proizvoda

Čaj od jasmina je predstavnik cvjetnog čaja. To nije samo mirisno piće, već i elegantna umjetnost. Cvjetovi jasmina bijeli i plemeniti, tihog mirisa. Čaj može apsorbirati miris cvijeća kako bi poboljšao okus čaja. Samo skuhajte šalicu čaja od jasmina i uživajte u mirisu jasmina.

Čaj od zmajevog bisera jasmina, koji se također naziva jasmin biserni čaj, njegov oblik je okrugao i čvrst, pekoe izložen, izgled je poput bisera; Svježa aroma, jaka postojanost; Boja juhe žuto zelena svijetla, okus svjež. Za pripremu šalice mirisnog čaja od jasmina potrebno je samo nekoliko cvjetova!

图片 1
Proizvodi ImeČaj od zmajevog bisera jasmina
Razni okusi  jasmin crna kugla / jasmin bijela kugla / jasmin prstenovi oblik čaja 
SastojciBez prirodnih aditiva zeleni čaj & cvijeće jasmina 
Paketi250g ,500g, 1 kg vrećice /poklon kutije/ u labavim pakiranjima ili po narudžbi
skladištenjeDržite ga zatvorenog na hladnom i suhom mjestu, sprječavanje mirisa
Rok trajanja24 mjeseci
Kako se pije

1. Zagrijte šalicu: Isperite šalicu vrućom vodom

2. Čaj: Stavite oko 3 grama listova čaja

3. Ubrizgavanje vode: poželjno je grijanje vode na 85 ℃, pričekajte 3-5 minuta

4. Uživajte u mirisu čaja od jasmina

5. Može se više puta kuhati s vodom

WeChat Image_20230221111513WeChat Image_20230221111627

Naš voćnjak i tvornica

Jasmine Dragon Ball je prerađeni čaj od prerađenih i osušenih listova čaja pomiješanih sa cvjetovima jasmina, čija boja, miris, okus i oblik su usko povezani s vrstom i kvalitetom pripravka čaja i kvalitetom cvjetova. Pridržavamo se suradnje s lokalnim uzgajivačima čaja, biramo domaću visoku kvalitetu zeleni čaj i sirovine jasmina, za proizvodnju čaja najbolje kvalitete.

图片 2
图片 3
图片 4
Paket i dostava

Imamo različita pakiranja kako bismo osigurali da kvaliteta proizvoda u skladištenju i transportu nije ugrožena, da svježi i netaknuti dospiju u ruke kupaca. Prilagođeno pakiranje je također dobrodošlo. Bilo morem ili zrakom, vrlo smo iskusni u održavanju kvalitete svježine robe što je više moguće.

图片 5
图片 6
图片 7
图片 8
Certifikat

Naš voćnjak i tvornicu ovjerili su odjel za poljoprivredu i carinski odjel za izvoznu inspekciju, svi izvozni proizvodi također su u skladu sa standardima, imamo HACCP, ISO, FDA i mnoge druge certifikate. Naravno, našim kupcima također pružamo broj certifikacijskih dokumenata proizvoda prema uvoznoj politici zemlje odredišta.

图片 8
izložba
图片 11
1676946454849758
图片 13
FAQ

P: Zašto ste odabrali nas?
O: Najbolja kvaliteta, konkurentna cijena, ISO9001, HACCP, HALAL, ZELENA HRANA, ZTC certifikati, dovoljno zaliha i strog sustav kontrole kvalitete.

P: Treba li prihvatiti narudžbu malih uzoraka?
O: Da, osim svježeg voća, drugi proizvodi dobrodošli smo po narudžbi.

P: Mogu li dobiti popust?
O: Da, različite količine imaju različite popuste. Molimo kontaktirajte nas za detaljnije informacije.

P: Koje je vrijeme isporuke?
O: 5-20 dana nakon primljene uplate, vrijeme isporuke razlikuje se ovisno o vašim zahtjevima za količinom.

P: Koji su vaši uvjeti plaćanja?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

P: Možete li pružiti OEM uslugu?
O: Da, naravno. Za više detalja o OEM usluzi obratite nam se u bilo koje vrijeme.

UPIT